Voita 5000 € saunaseteli

Pyydä tarjous pihasaunasta ja osallistu 5000 € saunasetelin arvontaan.

 1. Tutustu pihasaunamallistoihimme Tyyni, New Sauna ja Ehtasauna.
 2. Pyydä tarjous tai lisätietoja sinulle mieluisimmasta mallista. Autamme sinua toteuttamaan oman pihasaunaunelmasi.
 3. Olet mukana arvonnassa!

Arvontaan osallistuvat kaikki 1.4.-30.9.2023 tarjouksen pyytäneet. Voittaja arvotaan viikolla 40. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan Ehta Groupin viestintäkanavissa.

Katso arvonnan säännöt.

Onnea matkaan!

Tutustu Ehta Groupin pihasaunamallistoihin

Maailman onnellisimman kansan juuret löytyvät saunasta. Tyynisaunassa kaikki turha on pois. On vain minimalistinen kauneus, rauha ja yhteys luontoon. Tila syntyä uudelleen.

New Sauna on uusi moderni pihasauna- ja saunamökkimallisto, joka on suunniteltu näyttämään hyvältä omakotitalo- ja kesämökkimiljöössä.

Ehtasauna on kotimainen jykevästä lamellihirrestä valmistettu laadukas valmissaunamallisto, joka tunnetaan lyömättömän hyvistä löylyistään.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on Ehta Group Oy, 3189520-6.

 1. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet tarjouksen New Sauna, Ehtasauna tai Tyyni -pihasaunasta 1.4. – 30.9.2023 välisenä aikana.
 2. Tarjouksen antaminen edellyttää, että tarjouksen pyytäjä on toimittanut Ehta Groupin edustajalle tarvittavat tiedot tarjousta varten. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Voit pyytää tarjouksen joko:
  1. puhelimitse,
  2. New Saunan, Ehtasaunan tai Tyyni saunan verkkosivujen tarjouspyyntölomakkeella,
  3. edustajiltamme esimerkiksi messuilla
 4. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
 5. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 6. Osallistuneiden kesken arvontaan ilmoitettu palkinto. Mikäli pihasauna on jo ehditty toimittamaaan Ehta Groupin toimesta, voittajalle hyvitetään voiton arvo 5 000 € takaisin tai voittosumman voi hyödyntää toiseen Ehta Groupin pihasaunaan.
 7. Saunasetelin arvo on 5 000 € ja se on voimassa yhden vuoden arvonnan päättymisestä. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin eikä lunastaa rahana.
 8. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 9. Jos voittaja ei ilmaise 2 viikon kuluessa ilmoituksesta, että hän ottaa palkinnon vastaan, palkinto arvotaan uudelleen.
 10. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 11. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja/tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 12. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 13. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
 14. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 15. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.